Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Με αφορμή την απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου να ορίσει τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Λέσβου Νίκο Σηφουνάκη ως αρμόδιο για θέματα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στην «Σκιώδη Κυβέρνηση» του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σηφουνάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή για μια νέα πολιτική και κοινωνική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.
Ήμουν, είμαι  και θα είμαι δυναμικά παρών στους μεγάλους αγώνες των νησιωτών για την άρση της απομόνωσης και για μια νέου τύπου ανάπτυξη των νησιών.
Η απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου να μου αναθέσει καθήκοντα σ' ένα τόσο κρίσιμο και ευαίσθητο τομέα, μεγιστοποιεί τις ευθύνες μου και θα εργασθώ προκειμένου ν' ανταποκριθώ σ' αυτές.
Οι αεροπορικές συγκοινωνίες για τα νησιά του Αιγαίου έχουν κυρίαρχη θέση  για την ομαλή, κοινωνική και οικονομική ζωή τους και την περαιτέρω ανάπτυξή τους, ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση, όπου η ανερμάτιστη πολιτική  της Νέας Δημοκρατίας στις θαλάσσιες μεταφορές, έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα στα νησιά μας.
Μαζί με τους νησιώτες θα δώσουμε ακόμη μια κρίσιμη μάχη, για σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές και ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών, με διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα τους.
Eιδικά για το Αιγαίο και τα νησιά μας η ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών σε σημαντικούς και ευαίσθητους τομείς όπως η τηλεϊατρική, η τηλεδιάσκεψη κ.α. αποτελούν κρίσιμη προτεραιότητα».